Neoderma Biopeeling (Chinese kruidenbehandeling)

Door de combinatie van algen, pure planten-ingrediënten en essentiële oliën is de Biopeeling van Neoderma een echte opsteker voor elke huid!
 
  • voor de oudere huid: versnelling van de celvernieuwing / stimulering van collageen- en elastineproduktie
  • voor de slecht doorbloede huid: verbetering van de doorbloeding
  • voor de dikke, grauwe huid: verwijdering van dode hoorncellen, betere doorbloeding
  • voor de acnehuid: vermindering van talgproductie, verhoorning en ontstekingen
Na deze behandeling ziet je huid er fris, glad en goed doorbloed uit en heb je weinig tot geen last van een rode huid of vervellingen. Je kunt ervoor kiezen om de behandeling in kuurverband te ondergaan, 3 keer in 10 dagen of als losse behandeling, één keer in de 4 tot 6 weken.
 
Voor extra versteviging van de huid kan de biopeeling worden aangevuld met de Biolifting van Neoderma. Dit is een liftende, anti-age behandeling met duidelijk zichtbaar resultaat.
De prijzen van de biopeeling en de biolifting kun je vinden in de prijslijst.

Als je last hebt van acne is dit een superbehandeling met een heel goed resultaat. Het reduceert de talgproduktie en verfijnt de poriestructuur, zodat je huid er egaler en gladder uit gaat zien. Omdat ik in het bezit ben van de Anbos-specialisatie Acne, is het meestal mogelijk via de aanvullende verzekering een vergoeding te krijgen van je zorgverzekering. Uiteraard is dit afhankelijk van de soort verzekering die je hebt afgesloten. Vraag je zorgverzekering of jij hiervoor verzekerd bent.